TEKNISKA TIPS: Pocket ett måste för den stressade surfaren!

Störd på att aldrig hinna läsa de där spännande artiklarna som du ramlar över när du (hoppsan hejsan) slösurfar runt på jobbet eller när du flippar igenom din morgon-RSS? Pocket (länk i nytt fönster) är verkligen den perfekta appen för att spara alla spännande artiklar man ramlar över men som man inte hinner/vill läsa just då.

Pocket finns som webbläsartilägg (länk) (läs om vad ett webbläsartillägg är här) på alla de större webbläsarna och är dessutom integrerat i de flesta RSS-läsare osv. som finns på marknaden. Det gör den till den främsta appen på ”spara för senare läsning”.

När man slösurfar på jobbet och ramlar över en spännande artikel som man inte ids att slösa dyrbar arbetstid på eller när man läser sitt morgon-RSS så kan man alltså bara klicka på webbläsar tillägget så sparas artikeln/hemsidan i din ”pocket” och kan läsas senare på din läs-platta hemma.
Installera bara pocket på din läsplatta och logga in så finns allt automatiskt sparat i ”molnet”.

Bra va? Ett måste ha för den stressade surfaren!
Vassego för tipset! 😉

Kommentarer

 1. Kent Filppu skriver:

  Vad gör Pocket bättre än att använda den inbyggda läslistan i Safari? Det är ju också tillgänglig från både telefon och padda.

  1. Josefin Deiving skriver:

   Pocket integrerar med också andra webbläsare och på jobbet har jag exempelvis Wimdows och Chrome. Gillar inte att vara beroende eller inlåst i plattformar.

  2. Josefin Deiving skriver:

   Sen kan läslistan även laddas ner så du har den även utan tillgång till internet, layouten är bättre och tillvalen fler.

 2. Kent Filppu skriver:

  Tack. Det låter som om det kan vara värt att testa – även om jag numera inte har Windows någonstans.