BOKEN: Inledningen

Nej jag är inte författare (än😉) och gör inte anspråk på det heller men att skriva är mitt sätt att tänka och tanken är att under taggen “Boken” försöka ge sig på att skriva just en bok. Anledningen är trettioårskrisen som, hos mig i alla fall, födde ett behov av att göra något slags bokslut över varför mitt liv än så länge blivit som det blivit.

Var är jag idag?
Idag bor jag i innerstaden, lever livet med vänner och bekanta och jobbar på som en vanlig människa. Jag är definitivt inte speciell men jag har ändå ett behov av att för egen del gå igenom mitt liv och reflektera. För dig som tycker att det låter intressant så kan man läsa om det här.

Vad handlar boken om?
Boken består av små löstklippta reflektioner över mitt liv. Jag tog tveklöst många underliga omvägar om man tittar på vart jag ville landa. Så som jag ser det så började mitt liv gå av linje när jag hoppade av svenska balettskolan och började på högstadiet i snobbområdet Äppelviken. Det hände något där – som jag tror i sin tur lade grunden för en avstickare på några år till Stureplan. Därefter skriver jag om att finna tillbaka till “en egen linje”, om studietiden och tiden som följde inom politiken där jag fick ta del av maktspelen från första parkett.

Vad “Boken” handlar om är mänsklig utveckling, omvägar på grund av “domesticeringar” (- när man låter andras ord bli till egna “sanningar”) och dålig val och när valen blev bra och ledde vidare.

Vänner/fiender 😉 ur mitt gamla liv behöver inte vara oroliga. Inga namn kommer läggas ut utan att namninnehavaren har godkänt det.

Framför allt är det här livet ur min vinkel. Min trettioårskris för öppen ridå – Enjoy!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: