TEKNISKA TIPS: Evernote Teknikporr för samlaren och sorteraren <3

Jag älskar att sortera och ända sen jag flyttade in i min sjukt lilla förra lägenhet (20 kvadrat på Söder) så har jag försökt att minimera antalet papperspärmar jag har hemma genom att istället ha allt i databurken. Mina protokoll och dokument har jag i Google doks men var ska man ha sina sparade artiklar, mötesanteckningar, recept och och bildutklipp från nätet?

Förra veckan fann jag lösningen på det –> I Evernote! Ja, jag vet att Evernote har funnits länge ute på marknaden men jag har inte tidigare fattat vitsen med programmet eller hur det fungerade. Nu kan jag inte leva utan det! Evernote finns också som App på min Iphone så när jag är på föreläsning så kan jag anteckna i den, ta en bild av någon spännande slide som föreläsaren visar och sedan beskriva vad föreläsningen handlade om med taggar. Evernote syncar dessutom med min kalender så den vet var anteckningen har skrivs från automatiskt. Det är Azum!!

Dessutom så kan du i Evernote också dela dina anteckningar med andra vilket gör det till den perfekta App/Webbläsar-addonen/Programet för exempelvis att inreda ett hus tillsammans med blivande sambo eller varför inte dela en mapp där du ger vänner tips på var de kan hitta snygga kläder? Eller min favorit –> Fota din önskelista och dela med vänner så kan de köpa allt åt dig 😉 När du tar ett kort och lägger det i ett anteckningsblock kan du nämligen även lägga till en plats-tagg om var du fotatde plagget – så jäkla bra!

ladda ner Evernote genast! Vad väntar du på?
Här nedan kan du se exempel på hur jag sorterar min Evernote:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.