TEKNISKA TIPS: Pinterest – Gör din egen digitala inspirations- / visionstavla

Jag har blivit HELT snöat in på Pinterest som man kan säga är din egen digitala inspirationstavla på nätet där du digitalt kan samla inspiration eller vad du aspirerar till inom egentligen vad du vill!


Jag som exempelvis just köpt min första bostadsrätt “pinnar” bilder på snygg inredning som jag vill kopiera till min lägenhet (eller min framtida).
<–
Utöver det inspireras jag av snygga kläder, samlar snygga klackar och pinnar mina favorit-inspirationstal och filmklipp så att jag har dem på en och samma plats på nätet (och kan dela dem med alla som är intresserade) 😉

För att kunna “pinna på” 😉 också när jag surfar runt har jag så klart också skaffat ett webbläsartilägg (denna för chrome). Och jag har installerat den helt exelenta Pinterest-appen på Paddan och telefonen!

Jag som aldrig trodde att jag skulle gilla bild-drivna sociala verktyg älskar denna sajt för att jag kan använda den som en inspirations-/måltavla.

Ett måste-spana-in för den som exempelvis går i renoveringstankar eller giftemålstankar (finns massor av bilder kring bröllop)

Skriv in dig  genast så ses vi på Pinterest!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.