Bok om Kärlekskonstruktioner

Jag skriver även på en bok om kärlek och polaritet. Hur sätter vi ihop våra relationer? När och varför blir det fel? Och hur bör vi agera för att det ska bli rätt?

Nedan kan du läsa inledningen till boken:

Inledning:

red rose on brown wooden surface

Många säger att parbildning inte bara är till för människosläktens överlevnad utan även för känslomässig och spirituell personlig utveckling.

I relationen så får du (- förhoppningsvis) chans att heal:a gamla känslomässiga trauman i en trygg miljö med någon du bryr dig om och litar på. Kärlek omformar – både på gott och ont – och kärleken blir en spegel på vad du tror och tänker om dig själv.

Vad vill du i den resan?

Det är den här boken om! – Boken är ett sätt för dig att vrida och vända på din konstruktion kring kärlek och vad kärlek är för dig!


Boken är till för att få dig att reflektera över var dina berättelser om kärlek kommer ifrån. – Ärvda konstruktioner från vad du växte upp med, såriga tonårstrauman, kulturell berättelse?
– Eller har kärlek på riktigt, för dig, blivit en resa i självutveckling?

Vad är det för ”historier” som återupprepar sig i ditt kärleks-narrativ? Vad tycker du om de historierna? Och hur önskar du att de var istället?

Det här är en bok om kärlek. Kärlek till dig själv – men också kärlek till en annan person som har fått spegla dig i en relation. 💖 – Boken ger dig även insyn i andras kärlekskonstruktioner och hur de valt att bygga sina ”kärleks-narrativ” för inspiration.

Vad vill du ha för kärleksberättelse?