Om mig:

Vem är jag yrkesmässigt?

Hej! 👋 mitt namn är Josefin och jag har i mitt yrkesliv jobbat med Organisationsutveckling, Utbildning, media, IT, PR, politik och allmän Nutidspejling 😉

Jag började min karriär som skvallerreporter 📸 men sadlade snart om, pluggade Media och kommunikation och gav mig in i politiken.

-Jag gick med i politiken 🌹 för att jag ville förändra hur samhället utformas.
För mig är det viktigt att frigöra individen från strukturerna för att på så sätt ge alla samma chanser i livet – och jag definierar mig därför som social-liberal. 💙❤️

🤓 Idag jobbar jag på 80% som politisk sekreterare med att gräva fram fakta och bereda politiska underlag, med att jämka ihop skrivelser och andra ställningstaganden med våra samarbetspartier samt med press- kommunikation och omvärldsbevakning.


Vid sidan om jobbet säljer jag även 👩‍💻 artiklar eller Research inom områdena: självutveckling, lärande och praktiska/tekniska tips samt inom politik, samhälle och nutid.
Beställ gärna research eller en artikel till din tidning eller företagsblogg här av mig! 👈

📕 Jag skriver även på en bok som handlar om verklighetsbeskrivningar, politisk argumentation och narrativ samt egen utveckling/självutveckling.
– Läs gärna mer om mitt bokprojekt här.


Men vem är jag personligen?

Här i “min bakgrund” kan du läsa om min uppväxt.
-För mig har livet varit lite av en resa och det har blivit viktigt för mig med perspektivtagande och att testa olika liv/narrativ.
(- kanske därför jag även söker det i mina jobb). 🎑

Ett av mina största intressen är läsande och skrivande. 📚 -Det jag läser är övervägande Non-fiction och mina intresseområden kretsar särskilt runt självutveckling, lärande, sociologi, samhällsutveckling, IT och IT-system samt Nutid. 🌟 – Skrivandet är också en viktig del av mig – ett sätt att samla tankar och se på saker utifrån. 💭


Jag har i mitt privata liv även regelbundna tjej-middagar 🍲 med kloka kvinnor där vi vrider och vänder på livet.

– jag tror att det är viktigt att man “synar sina sanningar” då och då för att se om de verkligen uppfyller ett bra syfte. Och på dessa tjejmiddagar är det just det vi gör genom att dela med oss med våra utmaningar och infallsvinklar och få inspiration av andras livsresor… 👯‍♀️

👭👫👬 Jag är mycket social (- även fast jag nog egentligen nog är introvert) och umgås gärna med tänkande kvinnor och män med tankar om samhället, det sociala och nutiden. Mellan det sociala måste jag dock få “vila” och “puppar” då gärna i min lägenhet med mina böcker och artiklar 📰 eller går ut och går 🏃‍♀️- gärna med trevligt (- men välbekant😉) sällskap – eller med en engelsk ljudbok i lurarna.


Lite bilder ur mitt yrkesliv: