Om mig:

Vem är jag yrkesmässigt?

Jag heter Josefin och har de senaste åren i mitt yrkesliv jobbat som organisationsutvecklare och lobbyist med kommunikation, påvekan, lobbying, projektledning och utbildning. Jag jobbar idag som politisk sekreterare med att bereda politiska underlag, förbereda näringslivsträffar samt med social och medial kommunikation.

Jag drivs yrkesmässigt av att föra utvecklingen framåt och utveckla samhället, organisationer och personer. Utbildning & Kommunikation är hjärtefrågor och jag är sedan min egen skolgång (läs mer om den och min bakgrund här) nästintill fixerad vid vad som är bra kommunikation och ett bra lärande samt hur individen lär.

Läs om mig som yrkesperson i media här
Och se min CV på LinkedIn här (klicka på länken)!

________________________________________

Vem är jag personligen?

Här kan man läsa om min uppväxt (klicka på länken). För mig har livet varit lite av en resa och det har blivit viktigt för mig med ständig förändring och att testa olika liv (- kanske därför jag även söker det i mitt jobb). Personlig utveckling har därför även blivit ett ämne som intresserar mig och som jag gärna skriver om.

Skrivandet är också en viktig del av mig – ett sätt att samla tankar och se på saker utifrån.

Jag har även regelbundna tjej-middagar med kloka kvinnor där vi vrider och vänder på livet – jag tror att det är viktigt att “syna sina sanningar” då och då för att se om de verkligen uppfyller ett bra syfte.

_________________________________________

Vad gör jag på min fritid?

På min fritid älskar jag promenader – gärna med trevligt sällskap – eller med en engelsk ljudbok i lurarna.
Ska det “tränas” så sitter jag helst längst bak och stönar i ett släckt spinning-rum (- japp det är jag som stönar och till och med kommer med ett “hurtig-tjo” när lusten faller på 😉 ). – Det är absolut något visst med att “köra skiten ur sig” på gymmet när världen där ute tar emot… 😉

Jag är som sagt även väldigt intresserad av personlig utveckling och läser och skriver mycket om området.

Jag gillar att läsa (trotts att jag är en dyslektiker) och tror nu att jag ändå läser lika snabbt som en normal person (- det finns teorier om att vissa dyslexiker snarare har problem med det visuella processandet än med att skapa mening av ord – läs mer om det här) och jag gillar att skriva om det jag lär mig både här på bloggen och i spridda tidningar.

Jag är mycket social (även fast jag nog egentligen nog är introvert) och rör mig både i politiska kretsar och entreprenörskretsar såväl som med människor som bara älskar utelivets flärd 😉 – Mellan det sociala måste jag dock få “vila” och “puppar” då gärna i min lägenhet med mina böcker och artiklar.

Jag gillar Jazz, Soul & R&B och hemma-mingel och jag drömmer om att träffa den perfekta gentlemannen som tar med mig på Jazz 😉

_______________________________