PERSONLIG IT: Pinterest – Gör din egen digitala inspirations- / visionstavla

Jag har blivit HELT snöat in på Pinterest som man kan säga är din egen digitala inspirationstavla på nätet där du digitalt kan samla inspiration eller vad du aspirerar till (- vision) inom egentligen vad du vill!

Här ”pinnar” jag bilder på snygg inredning som jag vill kopiera till min lägenhet (eller min framtida).
<–

Och utöver det inspireras jag av snygga kläder, samlar snygga klackar och pinnar mina favorit-inspirationstal och filmklipp så att jag har dem på en och samma plats på nätet (och kan dela dem med alla som är intresserade) 😉

Pinna saker när du surfar runt!

För att kunna ”pinna på” 😉 också när jag surfar runt på nätet så har jag så klart även skaffat webbläsartilägget (– Läs om vad ett webbläsartilägg är här). Här hittar du webbläsartilägget för Chrome.

Eller svep igenom bildet på telefonen/paddan

Jag har även installerat den helt excellenta Pinterest-appen på både Paddan och telefonen för att kunna svepa och inspireras när jag inte har något bättre för mig!

Ett måste-spana-in för den som exempelvis går i renoveringstankar eller giftemålstankar (finns massor av bilder kring bröllop)

Skriv in dig  genast så ses vi på Pinterest!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.