KÄRLEK & RELATIONER: He just not that in to you! – när det är dags att veta att man ska släppa taget..

Det kan vara så förvirrande att dejta. Man kanske vet var man själv vill ha – men hur vet man att den andra inte vill ha en tillbaka tillräckligt att bygga något långvarigt?
Och hur ska man veta när det är dags att ge upp, släppa taget och bryta?

Boken ”He just not that in to you” – eller ”Dumpa honom” som den heter på svenska är en nyttig besk tablett för den hängivna kärlekssjälvplågaren 😉 . Boken som är skriven av en manusförfattare och en konsult för ”Sex in the city” avrättar effektivt alla ”what if”:s som jag tror vi alla någon gång sysslat med eller hört från en kärleksnojande kompis.

He is just not that in to you – the no excuses guide to understanding men, argumenterar kapitel upp och kapitel ner för när det är dags att se sanningen i vitögat och inse ”He is just not that in to you”. Det så att du kan komma till insyn och avsluta det dumma självplågeriet det innebär att hysa känslor för någon som inte hyser samma känslor tillbaka…

Boken skriver också om att det inte finns några ”what if”s i detta – gillar han inte dig så gillar han inte dig! Det enda man kan göra är att vara duktig på att hålla koll på kompassen inåt.

I boken skriver de; ”ditt jobb är att vara så glad du kan vara, må så bra möjligt med dig själv och leva ett så fullt och händelserikt liv möjligt”. Då faller delarna automatiskt på plats.

Med andra ord; offra inte några roliga nätter med vännerna för att han kanske/kanske inte vill träffas, noja inte över att han inte messar och ”tolka” definitiv inte hans mess/mejl in absurdum…
– Actions speaks louder than words!

Goda råd för den kärlekskranka tänker jag. En definitiv läsa för den som undrar vart ett tveksamt förhållande är på väg – Vilket BTW är en av de sista råden; Du har rätt att veta vart ni är på väg. Kan han inte ge dig det (= svävande svar) så är det dags att avsluta! NEXT!
Här skriver jag vidare om tecken på att han bara slösar din tid.

Boken finns att köpa här och att ladda ner till Paddan på Dito eller till Kindeln här.