KÄRLEK & POLARITET: Är det singel man ska vara?

Läste för ett tag sen den här artikeln (klicka på länken – öppnas i nytt fönster) om en studie som konkluderat att singlar verkade leva ett mer socialt liv än folk som valt tvåsamheten. I studien menar man att tvåsamheten också kan vara socialt stigmatiserande i och med att väldigt mycket tid och kraft läggs på en person istället för på en vänskapskrets..

Studien visade också på att fler människor faktiskt kände sig mer ensamma i sina förhållanden än de hade känt att de var förut. Och vissa menade att förhållandet ibland har en förmåga att inte få tiden att räcka även för vännerna.

Att ha ett fantastiskt socialt liv i en stad som Stockholm är inte svårt. Staden myllrar av aktiviteter och sociala sammanhang! Du har fest-communitys, träffar för entreprenörer, yrkesträffar, intresseområde-smingel eller varför inte politiska partiers alla träffar och möten för den som känner att hen vill utöka vänskapskretsen OCH utöka sitt samhällsengagemang?

Min erfarenhet är att det inte är allt för svårt att skaffa nya vänner i Stockholm – för att i vuxenvärlden vill vi alla människor träffa nya människor och få nya upplevelser 🙂 Man kan ha ett fantastiskt socialt liv utan en andra hälft! – och vill du ha sex så är det bara att ”svajpa” höger på Tinder 😉


Samma fenomen ser man i NYC och att kvinnor som tjänar bättre kan ”hålla ut” i väntan på en man som är preciiiis rätt 😉 (se denna artikel – öppnas i nytt fönster)

Så njut av singellivet! – han kommer när han kommer!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.