SJÄLVKÄNSLA: Varför älskar män Bitchar?

photo of woman in red outfit walking
Photo by YURI MANEI on Pexels.com

Under översätter och sammanfattar jag vad jag anser är de viktigaste punkterna från den amerikanska bästsäljande boken; Why men loves bitches. Vad är det män gillar med bitchar?

woman in white tank top

1. Du är en utmaning

Män älskar en kvinna som är en utmaning! En kvinna som uppfattas erbjuda en mental utmaning till den milda grad att en man inte känner att han har ett 100-procentigt grepp om henne gör honom “taggad”. När en kvinna inte ger sig lätt och inte verkar foglig eller undergiven, blir det mer stimulerande att få henne(!) Och det känns mer spännande att leva med henne än med en vanlig “basic bitch“.

När du dejtar en man och dessutom alltid stannar precis utanför hans “räckhåll” så kommer kommer han därför alltid att “jaga” 🦌 dig☝️😉

Men det här går inte att fejka – du måste stå upp för dig själv ☝️

2. Du tar ingen skit!

Det är din attityd om dig själv som en man kommer att anta! – Om du agerar som ett pris så kommer du att förvandla honom till en troende!

De flesta kvinnor söker i en man vad de borde ge sig själva! Så ge dig själv det du vill ha ut av livet oberoende av honom så är du friare att röra dig, sätta gränser och respektera dig själv. – Om du har villkor anger du att du har alternativ! 😉

“För snälla” tjejen ger för mycket av sig själva när det för dem blir viktigare att behaga honom än att behaga sig själva. Men verkligt mäktiga kvinnor förklarar inte varför de vill ha respekt. De engagerar sig helt enkelt inte i någon som inte ger dem det!

woman showing stop gesture against sea in sunshine
photo of woman in red outfit walking

3. Du är inte rädd att förlora honom

Den största skillnaden mellan en bitch och en kvinna som är “för snäll” är rädslan! Om valet står mellan bitchens värdighet och att ha ett förhållande kommer bitchen att prioritera hennes värdighet alla dagar i veckan!

En kvinna framstår tryggare i en mans ögon när han inte kan lura bort henne från hennes liv, eftersom hon är nöjd med sitt liv.

När han inte tillmötesgår dina krav ska du därför alltid tala med dina handlingar!

4. Du väntar med sexet!

Före sex tänker en man inte klart men kvinnan tänker klart. Efter sex vänder det och mannen tänker klart men inte kvinnan. Eller för att ge ett svenskt exempel: “Den fullbordade penetrationen är evigt ett nederlag för kvinnan och en seger för mannen.” – från “gentlemannen” Horace Engdahl 🤮 – därför är det alltid en idé att vänta med sexet tills det att du känner att han säkert kan ge dig vad du vill ha känslomässigt (- om du vill ha något känslomässigt).

Genom att inte ge honom vad han “vill ha” från början så menar författaren av Why men loves bitches dessutom att du blir hans flickvän genom att han “investerar” i dig och därmed får allt svårare att släppa dig 😉 (- läs om Loss aversion här).

De flesta män vill ha sex först; om han vill ha en flickvän är något han tänker på först senare – så se till att han vet om han verkligen vill ha dig som flickvän eller inte först så slipper du att bli utnyttjad och få dit hjärta krossat💔☝️

couple of half naked man and elegant woman
woman holding her eyeglasses

5. Du är hans partner – inte hans mamma – eller irriterande lillasyster!

När rutinen blir förutsägbar är det mer sannolikt att han ger dig samma typ av kärlek som han hade till sin mamma – och oddsen att han kommer att ta dig för given ökar.

När en man ser en kvinna som en “liten flicka” eller en syster som han måste ta hand om, minskar också passionen.

Han måste dessutom känna att du väljer att vara med honom, inte att du behöver vara med honom! – Först då kommer han att uppfatta dig som en jämställd partner!

När du är glad även utan honom och han alltid är fri att gå så känner han sig lycklig över att han har dig! Så när du därför behandlar honom slentrianmässigt – som en vän – så kommer han att komma din väg. 😉

6. Han får vara din hjälte!

Om han känner att han får ha kontroll så kommer han automatiskt att börja göra saker du vill att han gör eftersom han alltid vill se ut som “en kung” i dina ögon.

När du masserar hans ego på ett mjukt sätt, försöker han inte få makt över situationen på ett aggressivt sätt. Maktpositionen är för offentlig visning, men den sanna maktpositionen – den som du har – är endast för privat visning och den är den enda som egentligen betyder något. 😉

När du verkar mjukare och mer feminin vädjar du till hans instinkt att skydda. När du verkar mer aggressiv vädjar du till hans instinkt att tävla.

Om han dock inte gör vad han ska kan du ta hans sysslor ifrån honom och berömma någon annan för att göra det – Då kommer han att vilja ha sina sysslor tillbaka. 😉

man holding sword
a man and woman kicking a punching bag together

Din polaritet…

Det häftiga med kärlek är att du faktiskt påverkar vad du får genom vad du tror att du är värd och därmed också vad du godtar.

På det sättet är kärlek också alltid en resa in i dig själv ❤️ -samtidigt som det är en resa i att fläta ihop ditt liv med någon annan.

Det är även en resa där du får se upp med vad du tillåter och hur du låter dig behandlas. -Sök att hela tiden känna efter vad du vill och hur saker känns i kroppen och ta i det hand om dig själv med kärlek.
❤️ – Då är det även det som du får speglat av din partner 🙏

Nöj dig aldrig med för lite ☝️ – och godtag aldrig en fuckboi!
(- tips på hur du identifierar sådana här)

Nedvärdera inte dig själv! – och var vaksam på narcissister!

Om han får dig att känna dig osäker, låt din osäkerhet vara din guide ut ur det förhållandet! 🖐️

Man måste hålla sig från att sugas ner i kvicksanden. Om du inte behåller kontrollen över dig själv och dina gränser är relationen ändå dömd och polariteten blir snart skadlig. 🔄

Narcissisten kan dessutom bara upprätthålla “dreamy” en viss tid – förr eller senare visar han sina rätta sidor och om du inte håller gränserna då och går din väg så blir förhållandet hemskt och det kan ta dig ÅR att reparera din känslomässiga skada som du i viss mån har tillfogat dig själv!

Written by
Josefin Deiving

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Josefin Deiving

Prenumerera på min RSS