KÄRLEK & RELATIONER: Är du en ”sido-” eller ”så länge”-tjej? Här är tecknen:

Ibland hamnar man i de där konstiga förhållandena där man undrar om förhållandet egentligen är på väg någon stans – eller om killen kanske mest bara vill ligga?
Nedan listar jag 7 tecknen som tyder på att han kanske mest bara vill ligga
👇


1. Han vill inte synas offentligt med dig

Varje gång ni träffas så vill han helst vara hemma hos dig eller hos honom. Skulle ni synas i ”offentliga sammanhang” så stänger han ju kanske dörren mot att annars hitta något bättre och han är inte riktigt redo att skriva ihop era berättelser…

2. Han glömmer eller blandar ihop vad ni har talat om

Lyssna efter det här! Pratar han om något som han menar att ni har ”talat om förut” – men som du inte känner igen att ni har talat om förut..? – Då har han blandat ihop dig med någon annan av de tjejerna han dejtar! – Det behöver i och för sig inte alltid betyda att ”loppet är kört” eftersom ni kanske inte har talat om att ”vara exklusiva” – men det är ett varnings-tecken! – och du vet det!!!

3. Han talar vidlyftigt men håller tunt

Det här är det jävligaste när någon vill ligga men kanske inte mer: Det kan hända att han säger en hel del snälla saker för att få dig att ge efter (- eller för att lindra sitt eget dåliga samvete för att han utnyttjar dig?).

Så här kan det trotts att han inte tänkt sig något långvarigt bli en hel del: ”-jag gillar verkligen dig” eller (och snälla misstolka inte denna!!–>) ”- Jag mår så bra när jag är med dig…” <– Denna är ju faktiskt sann hur som haver eftersom han faktiskt MÅR bra av att få ligga(!) – men det innebär inte att han inte mår lika bra av de andra han också ligger med…

Skulle han dock gilla dig på riktigt så skulle han VISA dig att han gillar dig genom att ”vara där för dig” och genom att ”visa upp dig” – men gör han inte det så kan han säga hur fina saker som helst! – Du är fortfarande hans sido-tjej! 

4. Han tillmötesgår inte dina krav

Då och då ställer du kanske ett ”krav” på honom? Uppmärksamma då hur han reagerar till det kravet! Blir han irriterad? – Då är du en sido-brud! Anstränger han sig för att möta kravet? – Då är du en huvud-brud!

5. Han ”fipplar” med tider

Ett annat krav du kanske ställer på honom är kanske att han ska ringa dig i tid, att han ska vara i tid eller att han ska höra av sig i tid? En man som bara vill ligga håller sina egna tider och tillmötesgår aldrig din vilja att kunna planer din tid! – Get out!

6. Varje gång ni träffas vill han ligga

För en man är hela vitsen med en sido-tjej att ni ska ligga
– ligger ni inte så blir han irriterad eller tjatig – seröst! Respektera dig själv och avsluta genast när en man försöker ”tvång:la” dig! Regel nummer ett är att du aldrig ska ligga för att tillmötesgå någon annan än dig själv! – Gör du det så kommer han dessutom att känna av det och inte respektera dig nog för att kunna välja dig som sin flickvän! 

7. Han involverar inte dig i sin framtid

Den här är lite ”tricky” eftersom (se tecken 4) han ibland kan prata ”vi” för att få dig behaglig nog att ”sära” 🤦🏼‍♀️. Men involverar han inte dig på något sätt i hans liv genom ”action” så är du definitivt en sido-tjej!
– Och då menar jag inte ”involverar dig” som att han planerar resor med dig – för en resa kan alltid vara trevlig även med en sido-tjej (- och ni kan vistas offentlig utan att riskera att stöta ihop med någon som han känner). – Utan; ska han ta examen men bjuder dig inte till festen? Har han tänkt att han ska flytta någon stans men frågar inte dig om ni ska flytta ihop? Har han tänkt att han ska plugga i annat land men frågar inte om du skulle vara villig att flytta med? – Då vet du med all önskvärd tydlighet att du är en sido-tjej och att han inte har något intresse att bygga något långvarig med dig!


En resa in i dig själv också… ❤️ – skriver ni verkligen ihop en berättelse?

Gillar du honom väldigt mycket så är du kanske också rätt dålig på att se att han mest utnyttjar dig? (- Läs ett till inlägg på det temat här)

Men kom ihåg; Ibland kan det också handla om att DU är så rädd om förhållandet så att du inte riktigt vågar visa vem du är (?)
– och i de fallen så faller ansvaret faktiskt på dig ☝️😉❤️ – för att ni ska få ihop era ”berättelser” så måste han ha en tydlig bild av vad du vill att den berättelsen blir! – Och alla har vi nog varit med om hur sjukt osexigt det är när någon bara ”jamsar med” på allt man än säger utan att ha en egen idé?

I den bemärkelsen blir även kärlek med en annan människa alltid lika mycket en resa in i dig själv
Det vill säga det du tänker om dig själv det får du speglat i de val du gör, vad du ”står ut med” och hur du beter dig i ett förhållande.
Hur mycket står du upp för dig själv i vad du strävar efter?

Kräver du lite – så får du lite. Kräver du mycket när det inte finns någon att bygga på för den andre så förlorar du hela stycket! 🥩 (-och lika bra var väl det om du ändå inte kunde vara dig själv i det förhållandet?)

Kärlek är svårt – och vad du vill ha är balans ☝️ – Balans mellan vem du är och vill vara och mellan vem han är och vill vara ☯️- men då måste ni prata om vad ni ser fram och framför allt så måste ni också VETA vad ni själva vill fram!

Det är de män som däremot märker att du utplånar dig själv och som är okej med det är de män som du på RIKTIGT ska akta dig för ☝️💔🔥- de andra kommer du i slutändan vara tacksam för att du blev av med 🙏❤️
Puss, kram och ta hand om dig!😘