Josefin DeivingSjälvutveckling, narrativ och sociala konstruktioner

KÄRLEK & POLARITET: Vill han bara ligga? Här är 7 tecken:

Ibland hamnar man i de där konstiga förhållandena där man undrar om förhållandet egentligen är på väg någon stans – eller om killen kanske mest bara vill ligga?
Nedan listar jag 7 tecken som tyder på att han mest bara vill ligga
👇 – Och för att förklara begreppet sidotjej i bilderna så är en sidotjej en tjej som väldigt sällan blir en mans huvud-tjej (- eftersom han påbörjade förhållandet med dig på andra premisser). Även en kille som inte har tjej för tillfället kan ha flertalet sidotjejer ”så länge” tills han känner att han har ”hittat den rätta”. Här är tecknen på att du är en sidotjej:


man calling on phone

1. Han är inkonsekvent – talar vidlyftigt men håller tunt…

En man som bara vill ligga är inkonsekvent och hans handlingar matchar inte hans ord. Det vill säga; han må säga att han gillar dig men han visar inte det med handling.

Vill han bara ligga så ger han dig precis så lite som du ”nöjer” dig med... 🔄 (- och du kan inte tvinga honom att vilja mer).

Skulle han dock gilla dig på riktigt så skulle han VISA dig att han gillar dig genom att ”vara där för dig” och genom att ”visa upp dig” – men gör han inte det så kan han säga hur fina saker som helst! – Du är fortfarande hans sidotjej! 


2. Han vill inte synas offentligt med dig

Varje gång ni träffas så vill han helst vara hemma hos dig eller hos honom. Skulle ni synas i ”offentliga sammanhang” så stänger han ju kanske dörren mot att annars hitta något bättre…- Och varför gå ut när han ändå bara vill ner i sängen så fort som möjligt?


3. Han tillmötesgår inte dina krav

Då och då ställer du kanske ett ”krav” på honom? Uppmärksamma då hur han reagerar till det kravet! Blir han irriterad? – Då är du en sidobrud! Anstränger han sig för att möta kravet? – Då är du en huvud-brud!


4. Han ”fipplar” med tider

Ett annat krav du kanske ställer på honom är kanske att han ska ringa dig i tid, att han ska vara i tid eller att han ska höra av sig i tid? En man som bara vill ligga håller sina egna tider och tillmötesgår aldrig din vilja att kunna planer din tid! – Get out!


man in blue knit sweater against blue wall

5. Han lyssnar inte/kommer inte ihåg dina historier

Om han inte gillar att lyssna till dina historier kan du med önskvärd tydlighet veta att han inte bryr sig på riktigt. En man som bryr sig om dig på riktigt vill veta hur du ser på världen och kommer också oftast ihåg vad du säger.

Pratar han även om något som han menar att ni har ”talat om förut” – men som du inte känner igen att ni har talat om förut..? 🤔
– Då har han blandat ihop dig med någon annan av de tjejerna han dejtar…🙄


6. Varje gång ni träffas vill han ligga

För en man är hela vitsen med en sido-tjej att ni ska ligga
– ligger ni inte så blir han irriterad eller tjatig – seröst! Respektera dig själv och avsluta genast när en man försöker ”tvång:la” dig! Regel nummer ett är att du aldrig ska ligga för att tillmötesgå någon annan än dig själv! – Gör du det så kommer han dessutom att känna av det och inte respektera dig! 


7. Han involverar inte dig i sin framtid

Den här är lite ”tricky” eftersom (se första tecknet 👆) han ibland kan prata ”vi” för att få dig behaglig nog att ”sära” 🤦🏼‍♀️. Men involverar han inte dig på något sätt i hans liv genom ”action” så är du definitivt en sidotjej!
– Och då menar jag inte ”involverar dig” som att han planerar resor med dig – för en resa kan alltid vara trevlig även med en sido-tjej (- och ni kan vistas offentlig utan att riskera att stöta ihop med någon som han känner). – Utan; ska han ta examen men bjuder dig inte till festen? Har han tänkt att han ska flytta någon stans men frågar inte dig om ni ska flytta ihop? Har han tänkt att han ska plugga i annat land men frågar inte om du skulle vara villig att flytta med? – Då vet du med all önskvärd tydlighet att du är en sidotjej och att han inte har något intresse att bygga något långvarig med dig!


En resa in i dig själv också… ❤️

Gillar du honom väldigt mycket så är du kanske också rätt dålig på att se att han mest utnyttjar dig? (- Läs ett till inlägg på det temat här)

Men kom ihåg; Ibland kan det också handla om att DU är så rädd om förhållandet att du inte riktigt står upp för dig själv? (– läs om sexig gränssättning här!)

– Och i de fallen så faller ansvaret faktiskt på dig ☝️❤️ – för hur utvecklande blir en polaritet om den ene bara ”jamsar med” hela tiden? (- Läs om varför män gillar bitchar här) – Du kan inte älska någon in till att älska dig tillbaka – då är energin off redan från början!

Det är de män som däremot märker att du utplånar dig själv och som är okej med det som är de män som du på RIKTIGT ska akta dig för ☝️💔👊 (- på riktigt!☝️🤨🙏❤️)


Se video 📹 på temat vill han bara ligga? – Nedan! 👇 (- Tryck på play!)


Puss, kram och ta hand om dig!😘


Written by
Josefin Deiving
Josefin Deiving

Prenumerera på min RSS