KÄRLEK & RELATIONER: Är du en ”sido-” eller ”så länge”-tjej? Här är tecknen:

En sido-tjej är en tjej som aldrig kommer bli en mans huvud-tjej. Även en kille som inte har tjej för tillfället kan ha flertalet sido-tjejer ”så länge” tills han känner att han har ”hittat den rätta”. Här är tecknen på att du är en sido-tjej:

Jag vet, det är helt sjukt att detta existerar och personligen kan jag känna att det på inget sätt är okej att en man bara ”utnyttjar” dig för sex – men vill du kolla om du är en sido-tjej eller ”huvud-tjej” så titta efter tecknen nedan ☝️

1. Han vill inte synas offentligt med dig

Varje gång ni träffas så vill han helst vara hemma hos dig eller hos honom. Skulle ni synas i ”offentliga sammanhang” så stänger han ju kanske dörren mot att annars hitta något bättre..

2. Han glömmer eller blandar ihop vad ni har talat om

Lyssna efter det här! Pratar han om något som han menar att ni har ”talat om förut” – men som du inte känner igen att ni har talat om förut..? – Då har han blandat ihop dig med någon annan av sina sido-tjejer! – Det behöver i och för sig inte alltid betyda att ”loppet är kört” eftersom ni kanske inte har talat om att ”vara exklusiva” – men det är ett varnings-tecken! – och du vet det!!

3. Han talar vidlyftigt men håller tunt

Det här är det jävligaste med män som bara vill ligga: Eftersom han vet att kvinnor för det mesta behöver känna sig lite avslappnade för att ha sex så kan det hända att han säger snälla saker för att få dig att ge efter (- eller för att lindra sitt eget dåliga samvete för att han utnyttjar dig?).
Så här kan det trotts att du är sido-tjejen bli en hel del: ”-jag gillar verkligen dig” eller (och snälla misstolka inte denna!!–>) ”- Jag mår så bra när jag är med dig…” <– Denna är ju faktiskt sann hur som haver eftersom han faktiskt MÅR bra av att få ligga(!) – men det innebär inte att han inte mår lika bra av de andra han också ligger med…

Skulle han dock gilla dig på riktigt så skulle han VISA dig att han gillar dig genom att ”vara där för dig” och genom att ”visa upp dig” – men gör han inte det så kan han säga hur fina saker som helst! – Du är fortfarande hans sido-tjej! 

4. Han tillmötesgår inte dina krav

Då och då ställer du kanske ett ”krav” på honom ? Uppmärksamma då hur han reagerar till det kravet! Blir han irriterad? – Då är du en sido-brud! Anstränger han sig för att möta kravet? – Då är du en huvud-brud!

5. Han ”fipplar” med tider

Ett annat krav du kanske ställer på honom är kanske att han ska ringa dig i tid, att han ska vara i tid eller att han ska höra av sig i tid? En man som bara vill ligga håller sina egna tider och tillmötesgår aldrig din vilja att kunna planer din tid! – Get out!

6. Varje gång ni träffas vill han ligga

För en man är hela vitsen med en sido-tjej att ni ska ligga – ligger ni inte så blir han irriterad eller tjatig – seröst! Respektera dig själv och avsluta genast när en man försöker ”tvång:la” dig! Regeln här är att du aldrig ska ligga för att tillmötesgå någon annan! – gör du det så kommer han dessutom att känna av det och inte respektera dig nog för att kunna välja dig som sin flickvän.  

7. Han involverar inte dig i sin framtid

Den här är lite ”tricky” eftersom (se tecken 4) han ibland kan prata ”vi” för att få dig behaglig nog att ”sära” 🤦🏼‍♀️. Men involverar han inte dig på något sätt i hans liv genom ”action” så är du definitivt en sido-tjej!
– Och då menar jag inte ”involverar dig” som att han planerar resor med dig – för en resa kan alltid vara trevlig även med en sido-tjej (- och ni kan vistas offentlig utan att riskera att stöta ihop med någon som han känner). – Utan; ska han ta examen men bjuder dig inte till festen? Har han tänkt att han ska flytta någon stans men frågar inte dig om ni ska flytta ihop? Har han tänkt att han ska plugga i annat land men frågar inte om du skulle vara villig att flytta med? – Då vet du med all önskvärd tydlighet att du är en sido-tjej och att han inte har något intresse att bygga något långvarig med dig!

En resa in i dig själv… ❤️

Jag hoppas (för din egen skull) att du inte ger män som behandlar dig så här någon tid i ditt liv över huvud taget!!!
– Ställ krav på vad du vill ha i ett förhållande och om han inte tillmötesgår det – get out!

Det finns fler fiskar i havet och vad är vitsen med en man om han inte tillför ditt liv något av det du vill ha?
– Nej lycka då till med att göra dig av med honom!

Kärlek är alltid en resa in i dig själv också. Det kan kanske kännas kontra-intuitivt att det ibland faktiskt är att ställa krav (-vid rätt tidpunkt!) som får honom att stanna – men ofta är det så – att du visar att du värderar dig själv(!) och att du inte behöver honom – Det gör dig mer attraktiv! ❤️
Så lägg nu inte en minut till på en man som inte är tillräckligt intresserad (läs ett blogginlägg på det temat här).

Puss, kram och ta hand om dig!😘